قورمه سبزی

دیروز که داشتم میرفتم خونه با خودم فکر کردم شام قیمه درست میکنم. وقتی رسیدیم خونه یه مقدار جمع و جور کردم و بعد رفتم سراغ فریزر که گوشت بردارم یه دفعه سبزی قورمه اومد جلوی چشمم. از شما چه پنهون من اصلاً بلد نیستم قورمه سبزی درست کنم! یعنی نمیدونم چرا هیچ شباهتی به قورمه سبزی پیدا نمیکنه! وقتی هم تصمیم میگیرم درست کنم دچار استرس میشم که یعنی بازم بد مزه میشه؟!! 

موندم دختری بزرگ شد چطوری به دوستاش بگه قورمه سبزی مامان من یه چیز دیگه است! تا بوده مامان بوده و قورمه سبزی خوشمزه! اما در مورد دختری ما صدق نمیکنه! 

خلاصه که دل و به دریا زدم و سبزی رو در آوردم و شروع به پختن کردم ولی بازم اونی نشد که باید باشه. اصلاً نمیدونم چرا رنگش روشن میشه. آبشم اونطور که باید رنگ نمیگیره! درست انگار چمن رو ریختین توی آب و دارین میخورین!!! به همسری گفتم میخوام برم 10 کیلو سبزی بخرم هر شب درست کنم تا بالاخره شکستش بدم و یاد بگیرم. البته خب قیافه گریان همسری نمیذاره این اتفاق بیفته. چیکار کنم دیگه دلرحم هم هستم هیپنوتیزم البته سبزیش همونیه که مامانم باهاش غذا درست میکنه و من دلم میخواد انگشتامم باهاش بخورم یعنی اشکال از سبزی نیست.

به هرحال ممنون میشم این مادر بی قورمه سبزی رو راهنمایی کنین نگران

/ 6 نظر / 16 بازدید
محمد

حتما از +1 گوگل شنیدی که باعث محبوب شدن وبلاگ یا سایت شما در گوگل میشه.ما یه سایتی راه اندازی کردیم که از طریق اون میتونید بدونه هیچ دردسری تبادل گوگل پلاس (+1) کنید.فقط کافیه عضو بشی ، وارد سیستم بشی ، روی گوگل +1 کلیک کنی تا امتیاز دریافت کنی و آخر هم افزودن سایت رو بزنی.پس سریعتر عضو بشید و با معرفی سایتمون به دوستاتون 50 امتیاز رایگان هدیه بگیرید.منتظرتون هستم

هوران

گلم روش من اینه: اول سبزی ها رو کمی تفت میدم در حدی که آبش تموم شه و بعد یکم روغن میریزم خیلی کم و کمی سرخش میکنم البته نباید زیاد سرخبشه رنگش سبز بمون لوبیا رو از شب قبل خیس میکنم گوشت رو با پیاز داغ و فلفل سیاه میذارم بپزه توجه کن قبلش یکم گوشتت رو سرخ کنی و بعد بزاری بپزه ..لوبیا رو ه که پختم مواد رو قاطی میکنم و نمک و لیمو عمانی هم میندازم توش ...اگه آب گوشت به اندازه بود که فبها اگه نبود یکم آب گوش یریز اگه آب قلم هم باشه بهتر...جوش که اومد زیرشو کم میکنه میذارم جا بیفته یه ساعتی طول میکشه خیلی هم خوب میشه

شیما

من با اینکه بی تجربم ولی خب قرمه سبزیهام خوب میشه اولاکه سبزی قرمه سبزی خیلی مهمه که شما گفتی برای تو خوبه ادویه قورمه سبزی هم فقط نمک و فلفل سیاه و قرمز و خیلی کم زردچوبه هستش و وقنی که سبزیتو تفت دادی کمی ارد سفید بهش بزن تا قورمه سبزی لعاب بندازه وکمی هم روغن داشته باشه خشک خشک نباشه بعد از ریختن اب هم باید بزاری خوبه خوب جا بیفته و گرنه نه روغن میندازه و نه لعاب میده و میشه چمن توی آب امیدوارم درست گفته باشم

اطلسي

حتما ابشو زياد ميريزي!كم ميجوشه با سبزي!نميدونم شايد روغنش كمه!اگه كم باشه بد ميشه!بايد چررررررررب باشه قرمه سبزي!شايدم سبزيتو كم سرخ ميكنه كه كمرنگ ميشه!؟ والبته هرچي سبزي ريزتر خورد بشه بيشتر با گوشت و لوبيا و ابش قاطي ميشه

شادکامه

سلام یه سری بزن اگه دوت داشتی لینک کن

لیندا

شایدم خودت شکسته نفسی میکنی در مورد قورمه سبزیات روغن زیاد بریز